ukenru
eks-golovniy-redaktor-saytu-dinamo-pro-subordinatsiyu-v-klubi-vse-zalezhit-vid-nablizhenosti-do-surkisa

Екс-головний редактор сайту "Динамо" про субординацію в клубі: все залежить від наближеності до Суркіса

 • 7801 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Ступінь субординації в ФК "Динамо" (Київ) залежить не від посади, а від наближеності до президента клубу Ігоря Суркіса. Про це в інтерв'ю tribuna.ua розповів колишній керівник інформаційних служб "Динамо" Олег Задерновський, передає УНН.

Задерновський, на прохання Суркіса, очолив інформаційні служби "Динамо" в 2012 році.

"Суркіс сказав, що ситуація важка, повний завал з медіапитань. "Шахтар" в цей час нарощує свої інформаційні потужності. Ми сильно від них відстали. Тому хочу запропонувати, щоб ви керували медіа-службою. Микола Несенюк вам з усім допоможе і розповість. Ви згодні?" - запитав Суркіс. Ми погодили зарплату", - розповів журналіст.

Під час своєї роботи в ФК Задерновський зрозумів, що керівництво ФК економить на всьому. Навіть на кабінетах для роботи співробітників, згадує екс-керівник інформаційних служб. Така економія пояснювалась нестачею грошей, а її справжньою причиною було бажання керівництва ФК догодити Президенту клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юристи апелюють до совісті гравців "Динамо" через несплату військового збору

"Головне завдання Сівкова (на той момент був віце-президентом ФК - ред.) - не видавати гроші, а навпаки. Прийти до керівництва і сказати: "Я заощадив". Він навіть сказав мені не ходити до нього, а вирішувати питання безпосередньо з Суркісом. Я єдиний працівник "Динамо", який не ходив на уклін до Сівкова. А ступінь субординації в клубі залежить не від посади, а від наближеності до президента", - розповів він.

Нагадаємо, Задерновський був звільнений з київського клубу в листопаді 2016 року. Але не погодився з рішенням керівництва, пішов до суду, вигравши всі інстанції.

Українські Національні Новини

Спорт