ukenru
ekologichne-likho-v-krimu-u-shkolakh-na-khersonschini-prizupinyat-navchannya

Екологічне лихо в Криму: у школах на Херсонщині призупинять навчання

 • 10167 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Освітній процес в школах та дитячих садках у Херсонській області, які розташовані в зонах можливих уражень, тимчасово зупинять. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Херсонської облдержадміністрації.

Так, вчора, 6 вересня, регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в Херсонській області на засідання під головуванням голови Херсонської ОДА Андрія Гордєєва прийняла низку рішень.

"Призупинити процес пропуску на КПВВ "Каланчак", КПВВ "Чаплинка" в сторону півострова Крим (зі встановленням медико-санітарних пунктів. Призупинити освітній процес в школах та дитячих садках, які знаходяться в зонах можливих уражень. Провести оздоровлення дітей-мешканців населених пунктів можливого ураження в дитячих оздоровчих таборах області", - йдеться в повідомленні.

Крім того, вирішено провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення для підвищення рівня обізнаності правил загальнопрофілактичних заходів.

Нагадаємо, роботу контрольних пунктів в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чаплинка", які розташовані на адміністративній межі з Кримом, тимчасово зупинять через екологічну ситуацію. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП