ukenru
ekipazh-zatrimanogo-fsb-ukrayinskogo-sudna-ziznavsya-u-brakonyerstvi-zmi

Екіпаж затриманого ФСБ українського судна зізнався у бракон'єрстві - ЗМІ

 • 16755 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Екіпаж затриманого російськими прикордонниками в Азовському морі українського судна, визнав факт незаконного вилову риби. Це випливає з відео допиту трьох членів команди, поширеного в неділю пресслужбою прикордонного управління ФСБ по регіону, повідомляє УНН із посиланням на ТАСС.

"Ми вийшли на ловлю калкана. Так (визнаю факт незаконного видобутку риби - ред.)", - сказав один із затриманих.

Повідомляється, що ще двоє підтвердили його слова. Крім того, двоє рибалок відзначили, що не знають про те, як здійснюється контроль промислу водних ресурсів відповідними органами України.

Всі затримані відзначили, що у них немає претензій до співробітників прикордонної служби. Відзначається, що нібито мір фізичного або психологічного тиску до них не застосовувалося.

Нагадаємо, 15 лютого з'явилось повідомлення, що російські прикордонники затримали в західній частині Азовського моря біля берегів окупованого Кримського півострова маломірне судно, імовірно, “з українськими браконьєрами”.

Прокуратура Автономної республіки Крим повідомила, що відкрила кримінальне провадження через захоплення українського судна з моряками прикордонною службою ФСБ.

Як повідомляв УНН, депутат від партії "Слуга народу" Павло Мельник назвав імена затриманих рибалок.

Українські Національні Новини

Політика