ukenru
e-svitolina-viyshla-u-final-tenisnikh-zmagan-v-dubayi

Е.Світоліна вийшла у фінал тенісних змагань в Дубаї

 • 17521 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. На кортах в Дубаї (ОАЕ) відбулися півфінальні поєдинки категорії WTA Premier "Dubai Duty Free Tennis Championships" в одному з яких провідна тенісистка України Еліна Світоліна зустрілася з першою сіяною Ангелік Кербер (2-й номер WTA) із Німеччини Ангелік Кербер, повідомляє кореспондент УНН.

В третьому геймі матчу Е.Світоліні вдалося виграти подачу німкені і повести у рахунку, але А.Кербер згодом зробила зворотній брейк та зрівняла цифри на табло – 3:3. В наступних трьох геймах українка продемонструвала бійцівський характер і завершила сет на свою користь 6:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: К.Бондаренко переграла сьому ракетку світу на турнірі в Дубаї

Друга партія розвивалася за схожим сценарієм зі стартовою. Обидві учасниці відзначилися брейками, але Е.Світоліна виграла в шостому геймі подачу німкені під "нуль" – 4:2. За рахунку 5:3 наша співвітчизниця подавала на матч, але припустилася кількох помилок (одна з яких подвійна помилка на подачі), тому сет перейшов у тай-брейк, де успішнішою виявилася українка – 7:6 (3).

Зазначимо, що безпрограшна серія Е.Світоліної вже налічує 11 матчів (5 перемог в Тайбеї, 2 перемоги на Кубку Федерації, 4 перемоги в Дубаї).

Нагадаємо, що суперницею Е.Світоліної у фіналі стане датчанка Каролін Возняцкі (10 сіяна), котра обіграла латвійку Анастасію Севастову 6:3, 6:4.

Українські Національні Новини

Спорт