ukenru
e-svitolina-probilasya-u-chvertfinal-zmagan-v-dubayi

Е.Світоліна пробилася у чвертьфінал змагань в Дубаї

 • 10443 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. В 1/8 фіналу престижного тенісного турніру WTA Premier "Dubai Duty Free Tennis Championships", що проходить у Дубаї (ОАЕ), 7-ма сіяна змагань українка Еліна Світоліна зустрічалася з 44 ракеткою світу американкою Крістіною Макхейл, передає кореспондент УНН.

У першому сеті американка перевершила нашу співвітчизницю за зробленими брейками (2:1) і святкувала перемогу у першій партії – 6:4. Початок наступного відрізку ознаменувався виграним геймом Е.Світоліни на подачі 44 ракетки світу із США – 3:0.

Надалі К.Макхейл взяла чотири гейми підряд, але згодом почала припускатися помилок і Е.Світоліна з 4-ї спроби реалізувала сетбол – 6:4. Старт вирішального сету, як і попередні два, проходив у непоступливій боротьбі. Обидві учасниці поєдинку обмінялися брейками – 2:2. Проте в наступних трьох геймах успішніше виступила українка, що призвело до її загального успіху – 4:6, 6:4, 6:3. Відзначимо, що в 1/4 фіналу наша співвітчизниця зіграє з іншою американкою Лорен Девіс (46 ракетка світу), яка обіграла росіянку Макарову. Примітно, що у 2017 році Е.Світоліна виграла вже 14 матчів і зазнала лише 2-х поразках.

Нагадаємо, що сьогодні в 1/8 фіналу виступатиме інша українка Катерина Бондаренко, котрій протистоятиме 10 сіяна Кароліна Возняцкі.

Українські Національні Новини

Спорт