ukenru
e-svitolina-iz-peremogi-startuvala-na-pershomu-v-sezoni-turniri-na-travi

Е.Світоліна із перемоги стартувала на першому в сезоні турнірі на траві

 • 16622 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Перший номер жіночого тенісу України Еліна Світоліна успішно відкрила свій трав'яний сезон на турнірі категорії Premier в Бірмінгемі (Великабританія), інформує УНН з посиланням на персональний сайт спортсменки.

У трисетовому поєдинку, який тривав 2 години 9 хвилин, українка перемогла британську тенісистку Хізер Уотсон – 6:2, 5:7, 6:3 і зрівняла рахунок у їх особистому протистоянні – 2:2. На рахунку Е.Світоліни чотири подачі навиліт, двадцять шість активно виграних розіграшів і чотири брейки на подачі суперниці.

"Уотсон дуже добре грає на траві, тому я рада, що змогла виграти цей третій сет. Я впевнена, що до Вімблдону вона буде у відмінній формі. Що стосується мого тенісу сьогодні, то подача працювала дуже добре. Моїм завданням було не дати Хізер повністю повернутися в гру у вирішальній партії і я рада, що змогла це зробити", - зізналася Е.Світоліна.

Зазначається, що у другому раунді турніру на Е.Світоліну очікує поєдинок проти переможниці матчу Наталія Віхлянцева (62 номер WTA) - Каміла Джорджі (105).

Українські Національні Новини

Спорт