ukenru
dvoye-ditey-provalilis-pid-krigu-na-zhitomirschini

Двоє дітей провалились під кригу на Житомирщині

 • 6251 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На Житомирщині двоє дітей провалились під кригу. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС Житомирської області.

Сьогодні, 21 грудня о 15:29 до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Коростишів на р. Тетерів тоне дитина. Про це рятувальників сповістив 25-річний чоловік, який проходив повз водойму. Він побачив, що на кризі перебуває три дитини і закликав їх негайно залишити замерзлу водойму. Одна дівчинка вийшла на берег, а ще двоє провалилися під кригу.

Малолітній хлопчик провалився ближче до берега і був по коліна у воді. Саме тому 25-річний очевидець підбіг до нього та зміг допомогти йому вибратися із крижаної води. А от 9-річна дівчинка провалилася за метрів 10 від берега. Тому чоловік і викликав на допомогу рятувальників.

По прибуттю рятувальників дитина трималася за крижину й була по пояс у воді. Бійці ДСНС одразу проклали штурмову драбину, по якій рятувальник почав підбиратися до потопаючої дівчинки й витягнули її на берег.

Опинившись на березі, рятувальники негайно віднесли дівчинку до пожежного автомобіля. Наразі дівчинку госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП