ukenru
dvoma-matchami-sogodni-prodovzhitsya-rozigrash-ligi-chempioniv

Двома матчами сьогодні продовжиться розіграш Ліги чемпіонів

 • 9716 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Ліга чемпіонів повернеться двома поєдинками 1/8 фіналу в яких "ПСЖ" увечері прийматиме "Барселону", а дортмундська "Борусія" в гостях протистоятиме "Бенфіці", передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

За перші 57 років існування Кубка чемпіонів "Барселона" і "ПСЖ" зустрілися лише одного разу, але останнім часом шляхи іспанського та французького грандів перетинаються регулярно. За останні п'ять сезонів каталонці провели з парижанами вісім матчів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аякс" став суперником "Динамо" у плей-офф Юнацької Ліги чемпіонів

Майже всі вийшли напруженими, проте перемога, як правило, залишалася за "Барселоною". У 22 попередніх зустрічах каталонці зазнали лише однієї поразки, хоча "ПСЖ" зараз слабким теж не назвеш. У 11 останніх іграх парижани відсвяткували 10 перемог і одного разу зіграли внічию, забивши при цьому 34 голи.

"Барселоні" у сьогоднішній грі не допоможуть Алеш Відаль і Хав'єр Маскерано. Натомість у парижан дискваліфікований Тьяго Мотта, а Тьяго Сілва не зіграє через травму.

"Бенфіка" – "Борусія". "Боруссія" забила на груповому етапі 21 гол і встановила новий рекорд турніру. Лісабонці, до слова, набрали в групі всього вісім очок - мінімальний показник серед учасників 1/8 фіналу.

Проте у 20 попередніх домашніх матчах з клубами з Німеччини "Бенфіка" зазнала лише двох поразок.

Відзначимо, що за португальців не зіграє Живкович через дискваліфікацію, а Лісандро Лопес пропускатиме протистояння із-за травми коліна. У складі клубу з Дортмунду не з'явиться Гьотце та Бендер.

Нагадаємо, що обидва матчі стартуватимуть о 21:45 за київським часом.

Українські Національні Новини

Спорт