ukenru
dvoma-matchami-prodovzhitsya-pley-off-ligi-chempioniv

Двома матчами продовжиться плей-офф Ліги чемпіонів

 • 14605 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. В рамках сьогоднішніх поєдинків у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів визначаться два учасники 1/4 фіналу турніру, передає УНН з посиланням на сайт УЄФА.

"Барселона" – "Парі Сен-Жермен". У першому матчі "ПСЖ" розгромив каталонців з рахунком 4:0. При цьому жодній команді в історії турніру не вдавалося відігратися після 0:4 в першому поєдинку.

"Барселона" попередні дев'ять сезонів успішно долала 1/8 фіналу. Натомість "ПСЖ" чотири останні розіграші турніру вибував на стадії 1/4 фіналу.

Примітно, що безпрограшна серія парижан у всіх турнірах становить 16 зустрічей.

У складі "синьо-гранатових не зіграють: Алеш Відаль і Матьє (в обох травма гомілкостопа). У парижан під питанням участь в грі Мотти і Ді Марії.

"Борусія" Дортмунд – "Бенфіка". У першому матчі дортмундці в гостях поступилася з рахунком 0:1.

"Борусія" постарається потрапити в чвертьфінал втретє за десять років, а "Бенфіка" в разі успіху зіграє в 1/4 фіналу втретє за шість років.

Зазначається, що "Борусія" виграла всі п'ять попередніх домашніх матчів із суперниками з Португалії.

Варто відзначити, що нападник "Бенфіки" Мітроглу забив 18 м'ячів в останніх 17 матчах за клуб у тому числі єдиний гол у ворота "Борусії" в попередній грі.

Додамо, що за німецький колектив не зіграє Ройс (розтягнення задньої поверхні стегна), Роде (пах), Гетце (хвороба), Бендер (гомілкостоп).

Нагадаємо, "Реал" став другим чвертьфіналістом Ліги чемпіонів.

 

Українські Національні Новини

Спорт