ukenru
dvokh-viyskovikh-poraneno-odnogo-travmovano-u-rayoni-oos

Двох військових поранено, одного травмовано у районі ООС

 • 8691 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Упродовж минулої доби у результаті обстрілів бойовиків на Донбасі двоє українських військових отримали поранення, ще один – бойову травму. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Минулої доби інтенсивність бойових дій в районі проведення операції Об’єднаних сил не зменшилася. Противник продовжує обстріли наших опорних пунктів із застосуванням ствольної артилерії та танків... Внаслідок бойових дій двоє наших військовослужбовців отримали поранення, ще один — бойове травмування. Наразі вони перебувають у медичних закладах", - сказав він.

Загалом минулої доби зафіксовано 33 прицільних ворожих обстріли. У підсумку, у бік наших військових, не враховуючи звичайне озброєння, противником було випущено понад 30 артилерійських снарядів калібрів 152 та 122 мм, понад 120 мінометних мін різних калібрів та здійснено 10 пострілів з танку.

З метою збереження життя та здоров’я особового складу, а також знищення активних вогневих засобів противника, військовослужбовці Збройних сил України 11 разів відкривали вогонь у відповідь, застосовуючи виключно дозволену мінськими домовленостями зброю.

Нагадаємо, у зоні проведення ООС українські військові збили ворожий БПЛА.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП