dvoie-pianykh-vodii-zatrymaly-patrulni-kyivshchyny-u-pershyi-den-novoho-roku

Двоє п’яних водії затримали патрульні Київщини у перший день Нового року

 • 28537 переглядiв

Поліція Київської області спіймала трьох п'яних водіїв у новорічну ніч, в тому числі неповнолітнього водія без прав, у якого рівень алкоголю в крові майже в 6-7 разів перевищував допустиму норму.

На Київщині поліцейські склали щонайменше три протоколи на п’яних водіїв у перший день нового року. Про порушників розповіли патрульні з поліції Київської області, передає УНН.

Вчора, близько 2-ї години, на 23 км автодороги Київ — Чернігів інспектори зупинили автомобіль Chrysler, що рухався під час комендантської години. Під час спілкування з керманичкою, поліцейські помітили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на стан сп’яніння склав 1,37 проміле алкоголю у крові, що перевищив встановлену норму майже у 7 разів. Також, перевіряючи її документи, патрульні встановили, що водійка — неповнолітня, а отже ще не отримувала посвідчення водія відповідної категорії.

– розповіли про одну з поручниць у поліції.

Деталі

Патрульні склали на неповнолітню керманичку два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) та за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП;

Ще одного п’яного водія поліцейські зупинили близько 12-ї години, на вулиці Київський Шлях у Борисполі.

Інспектори зупинили авто ВАЗ 21093. І в процесі спілкування з водієм помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння, результат якого склав 1,12 проміле алкоголю у крові. Патрульні зазначили, що це показник перевищив встановлену норму майже у 6 разів.

На нього склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) КУпАП.

Патрульні закликають водіїв дотримуватись правил дорожнього руху та не сідати за кермо у стані спʼяніння.

Тетяна Салганік

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Бізнес погіршив оцінки результатів своєї діяльності - НБУ

     • 52405 переглядiв

    Як не стати жертвою автокрадіїв: поради для водіїв

     • 89248 переглядiв

    У Дніпровському районі знищили ворожу ракету Х-59

     • 29086 переглядiв

    У Бєлгороді збільшилася кількість жертв до 25

     • 30234 переглядiв