ukenru
dvi-misiyi-vooz-pribudut-v-ukrayinu-nayblizhchimi-tizhnyami

Дві місії ВООЗ прибудуть в Україну найближчими тижнями

 • 12453 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Дві місії Всесвітньої організації охорони здоров’я найближчими тижнями прибудуть в Україну. Про це на пресконференції щодо ситуації з протидії поширенню коронавірусної інфекції та готовності України до нових випадків виявлення захворювання заявив в.о. генерального директора ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України" Ігор Кузін, передає кореспондент УНН.

"Ми найближчим часом очікуємо дві основні місії ВООЗ. Одна буде спрямована на опрацювання плану готовності держави. Ця місія розпочнеться завтра (5 березня - ред.), вона буде до суботи включно. Також наступного тижня ми очікуємо місію з лабораторної діагностики для максимально можливого розширення діагностичних методів на рівні кожного регіону України", - сказав Кузін.

Заступник міністра охорони здоров’я України Віктор Ляшко додав, що сьогодні відбудеться зустріч представників МОЗ із представниками посольств іноземних країн в Україні спільно з ВООЗ.

"Ми розповімо і про нашу тактику, як ми зустрічаємо і будемо лікувати, діагностувати іноземних громадян, а також будемо просити, щоб українці, що наразі перебувають в країнах, де зафіксовані випадки COVID-19, не залишились поза увагою", - додав він.

Нагадаємо, у ВООЗ прогнозують збільшення кількості випадків COVID-19 в Україні. 

Українські Національні Новини

Здоров'я