dvi-liudyny-zahynuly-shchonaimenshe-piat-postrazhdalykh-vnaslidok-udariv-vs-rf-po-pryfrontovykh-rehionakh-klymenko

Дві людини загинули, щонайменше п’ять постраждалих внаслідок ударів зс рф по прифронтових регіонах - Клименко

 • 25008 переглядiв

За повідомленням міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка, внаслідок здійсненого російськими загарбниками обстрілу Одеської та Херсонської областей, - загинули дві людини, постраждало не менш 5 осіб, передає УНН.

Деталі

Згідно з інформацією відомства щодо Одеської області, наразі відомо, що близько опівночі російські окупанти випустили по регіону безпілотники. Повідомляється, про загибель однієї людини; четверо людей постраждали - серед них є 6-річна дитина. Пошкоджені житлові будинки, а також незаселена новобудова в Одесі; минулося без детонації.

Херсонська область під безперервними ударами з боку російської армії: вчора ввечері ворог з артилерії вдарив по Антонівці - одна людина постраждала. Крім того, упродовж ночі окупанти обстрілювали Херсон: пошкоджений торговельний центр, гараж, крамниця, мобільне укриття, автомобілі. Згідно з інформацією МВС, окупанти також вдарили по території науково-дослідної установи у Херсонському районі. Одна людина загинула.

Через масований ворожий обстріл у Херсоні перебої з електрикою та мобільним зв'язком27.12.23, 10:12

Доповнення

Окупанти також обстріляли Донеччину. Як вказується, рятувальники загасили пожежу у багатоповерхівці та врятували трьох людей. Під ударом була і Дніпропетровщина -  ліквідовано пожежу на території сільгосппідприємства.

Нагадаємо

У Херсоні під час удару рф по вокзалу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини, ще двоє поліцейських - в лікарні з осколковими пораненнями. Також поранення отримали двоє цивільних.

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі