ukenru
dva-pozachergovikh-razumkov-sklikav-na-chetver-sche-odne-zasidannya-radi

Два позачергових: Разумков скликав сьогодні ще одне засідання Ради

 • 15763 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. У середу, 14 липня, о 14:00, на додачу до позачергового засідання у четвер, відбудеться позачергове засідання Верховної Ради - для розгляду двох питань. Голова ВР Дмитро Разумков підписав відповідне розпорядження, яке сам оприлюднив у середу, передає УНН.

Цитата:

"У зв'язку з вимогою 156 народних депутатів підписав розпорядження про проведення ще одного позачергового засідання - сьогодні, о 14:00", - повідомив Разумков у Facebook, оприлюднивши відповідне розпорядження.

Деталі

Всього у порядку денному два питання:

  • проект закону про внесення змін до ЗУ "Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів" (АРМА) щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів (реєстр. № 5141);
  • проект закону про внесення змін до розділу XI "Перехідні положення" ЗУ "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції" (реєстр. № 5440).

Додамо

Президент України Володимир Зеленський звернувся до голови Верховної Ради Дмитра Разумкова стосовно скликання на вівторок, 13 липня, позачергового засідання парламенту - на 16 годину, на якому пропонується розглянути зокрема питання легалізації медичного канабісу. Разумков скликав це засідання. Питання канабісу на ньому провалили.

Українські Національні Новини

Політика