ukenru
dva-mikroavtobusi-i-marshrutka-potrapili-u-smertelnu-dtp

Два мікроавтобуси і маршрутка потрапили у смертельну ДТП

 • 12925 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. На трасі "Одеса - Рені" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох мікроавтобусів та маршрутки, у якій були пасажири. Один з водіїв загинув на місці. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУНП в Одеській області.

"Подія сталася вранці біля села Удобне Білгород-Дністровського району. Внаслідок аварії один з водіїв загинув на місці, іншого із тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медичного закладу", - вказали у поліції.

Попередньо поліцією встановлено, що у напрямку Одеси рухалися вантажний автомобіль Ford Transit та маршрутне таксі сполученням "Білгород-Дністровський - Одеса" з пасажирами. У зустрічному напрямку рухався вантажний автомобіль Mercedes Sprinter, водій якого, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Ford Transit.

Загинув внаслідок аварії водій Ford, із тілесними ушкодженням госпіталізовано до медичного закладу водія Mercedes.

"Маршрутне таксі отримало механічні ушкодження. Його пасажири по медичну допомогу не зверталися", - вказали у поліції.

Вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Причину дорожньо-транспортної пригоди встановлять слідчі.

Також вказано, що через вказану аварію на ділянці дороги "Одеса - Рені" у районі села Удобне проїзд транспорту ускладнений.

Нагадаємо, у Києві мікроавтобус врізався в металевий відбійник, постраждала дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП