dubinskoho-perevedut-v-okremu-kameru

Дубінського переведуть в окрему камеру

 • 29772 переглядiв

Після заяви народного депутата Олександра Дубінського про нібито його побиття у СІЗО, Печерський суд Києва погодився перевести нардеп до окремої камери. Про це Дубінський сам розповів у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Печерський Суд (суддя Шапутько) виніс рішення щодо застосування заходів безпеки щодо нардепа Дубинського, поки він перебуває у СІЗО. Його будуть утримувати в одиночній камері, окремо від інших

- йдеться в дописі.

Адвокати нардепа також надали фото рішення Печерського суду.

Раніше УНН повідомляв, що Печерський районний суд Києва відправив нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді під варту до 12 січня 2024 року. Перед засіданням він заявив, що у нього зламане 10 та 11 ребро з лівої сторони.

Раніше нардеп заявив про нібито побиття у СІЗО. Водночас у поліції Києва та Київському слідчому ізоляторі не підтвердили факт побиття після перевірки.

Нагадаємо

Олександр Дубінський, заарештований за звинуваченням у державній зраді, дав згоду на перевірку на поліграфі, щоб підтвердити свою заяву про побиття в СІЗО, повідомляють його адвокати. Він наполягає на використанні поліграфа НАБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд залишив Дубінського під вартою

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Дубінського переведуть в окрему камеру

     • 29772 переглядiв

    Дружня та відверта: Зеленський про зустріч з сенаторами США

     • 26086 переглядiв