ukenru
dubinskiy-sluga-narodu-nezhittyezdatna-istoriya

Дубінський: "Слуга народу" - нежиттєздатна історія

 • 26476 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Коли вся діяльність фракції у Верховній Раді грунтується на лобізмі будь-яких інтересів і власній вигоді - це "нежиттєздатна" політична сила. Про це в інтерв'ю одному зі ЗМІ заявив позафракційний народний депутат України Олександр Дубінський, інформує УНН.

Цитата

"Відсутність розуму в тілі призводить до його смерті. Тобто, коли вся діяльність фракції грунтується на тому, що хтось хоче отримати такого-то числа, такого-то місяця конверт і проголосувати за списком - це нежиттєздатна історія. Тому що ті, хто говорить як проголосувати - вони не працюють в інтересах українського народу. Можу поставити просте запитання: "Назвіть законопроект "Слуги народу" прийнятий в інтересах українських громадян" ... Немає таких проектів. Відповідно, ті, хто їх розробляє, пише, ставить на порядок денний і радить депутатам, які за конверт голосують, діють в якихось інших інтересах", - заявив нардеп.

Доповнення

1 лютого, народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу".

Сам же Дубінський заявив, що це маніпулятивний результат, який необхідний конкретним людям в Офісі Президента і Парламенті.

Учора глава Верховної Ради України Дмитро Разумков офіційно оголосив про виключення народного депутата України Олександра Дубінського зі складу пропрезидентської фракції "Слуга народу", таким чином монобільшість стала меншою.

Що було раніше

Раніше стало відомо, що США ввели санкції відносно деяких українців і організацій, Дубінський потрапив у цей список.

Нардеп у відповідь заявив про "хибні доноси", а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Українські Національні Новини

Політика