ukenru
dubinskiy-pro-viklyuchennya-zi-slugi-narodu-tse-manipulyativniy-rezultat

Дубінський про виключення зі "Слуги народу": це маніпулятивний результат

 • 15458 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Виключення народного депутата Олександра Дубінського із фракції "Слуга народу" це маніпулятивний результат, який необхідний конкретним людям в Офісі Президента і Парламенті. Про це сам Дубінський заявив в ефірі телеканалу "Наш", інформує УНН.

Цитата

"І нам, ясна річ, можуть пред'являти таємні результати таємного голосування ... Говорити, що якась кількість членів фракції проголосувала, не пред'являючи ні підписних листів, ні результатів цього голосування. Як Ви розумієте, очевидно, що пройдені всі червоні лінії фракцією. Ми побачили справжні обличчя політичних акторів в Офісі Президента та українському Парламенті. І прекрасно розуміємо, що це маніпулятивний результат, який необхідний конкретним людям для отримання конкретних політичних дивідендів і вирішення своїх проблем", - заявивши Дубінський.

Деталі

Він також сказав, що у спілкуванні з колегами заявляв про маніпуляції, які необхідні для продовження тиску на Зеленського і фракцію.

"Я говорив про те, що в такому вигляді, в якому це виглядає, це не може тривати далі. І для мене абсолютно очевидно, що після цих червоних ліній залишатися в цій фракції і не потрібно. Але я закликаю тих колег, які мене підтримували, залишитися у фракції. Тому що нечистоплотне оточення президента веде його і країну у прірву. Якщо це буде продовжуватися далі, то ми опинимося в цій прірві дуже швидко", - додав нардеп.

Доповнення

Сьогодні народного депутата Олександра Дубінського виключили з фракції "Слуга народу".

Відзначимо, що "слуги народу" на засіданні планували розглянути низку питань, зокрема, можливе виключення з фракції Дубінського.

Раніше стало відомо, що США ввели санкції відносно деяких українців і організацій, Дубінський потрапив в цей список.

Нардеп у відповідь заявив про "хибні доноси", а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Українські Національні Новини

Політика