ukenru
dubinskiy-potribno-obyednati-deputativ-yaki-pratsyuyut-v-interesakh-ukrayini

Дубінський: потрібно об'єднати депутатів, які працюють в інтересах України

 • 9945 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Після виключення з фракції "Слуга народу", народний депутат Олександр Дубінський заявив, що потрібно починати дію з об'єднання нардепів, які працюють в інтересах України. Про це політик заявив в ефірі телеканалу "НАШ", інформує УНН.

Цитата:

"У мене немає таких планів (увійти в якусь фракцію або групу - ред.), Тому що я вважаю, що зараз потрібно починати дію з об'єднання депутатів, які працюють в інтересах України в Парламенті. Вони є. І є у фракції "Слуга народу". На жаль, їх меншість. Але ці люди є і разом з ними можна будувати реальні конструкції, які б дозволили захищати інтереси громадян України", - заявив нардеп.

Деталі

Також він зазначив, що продовжує свою роботу в комітеті з питань фінансів і податково-банківської політики. До того ж, він нагадав, що просив депутатів, які його підтримали, не залишати фракцію в знак протесту.

"Хлопців, які до мене зверталися зі словами підтримки, їх приблизно близько 60 осіб. Я попросив їх залишатися у фракції. Тому що я розумію, що всі ці маніпуляції, інсинуації, спроба використовувати санкції іншої держави, яка не має ніякого відношення до України і законодавства, для виключення пана Дубінського з фракції. Вони покликані і спрямовані тільки на те, що б не піднімали питання, що цікавлять громадян України. Щоби фракція займалася не зниженням тарифів, не зниженням податків, не боротьбою з контрабандою та фіскальним тиском на бізнес, а ось цією ось нісенітницею", - додав нардеп.

Доповнення

Нагадаємо, сьогодні народного депутата Олександра Дубинського виключили з фракції "Слуга народу".

Варто нагадати

Раніше стало відомо, що США ввели санкції стосовно деяких українців і організацій, Дубінський потрапив в цей список.

Нардеп у відповідь заявив про "помилкові доноси", а також запевнив, що його реакція буде мати юридичний характер.

Українські Національні Новини

Політика