ukenru
dubinskiy-podast-zayavu-u-sap-z-privodu-mozhlivoyi-koruptsiyi-u-sluzi-narodu

Дубінський подасть заяву у САП з приводу можливої корупції у "Слузі народу"

 • 11167 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Народний депутат від партії “Слуга народу”, заступник голови комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Олександр Дубінський подасть в САП заяву з приводу можливої корупції у партії "Слуга народу". Про це він заявив на своєму Youtube-каналі, передає УНН.

"…Треба підняти інші теми, пов’язані з корупцією у середині партії, і ці теми також тісно пов’язані із фінансовим комітетом Парламенту з одної сторони, а з іншої з керівництвом партії "Слуга народу"… Сьогодні я буду говорити з керівником спеціалізованої антикорупційною прокуратурою Холодницьким (Назар Холодницький, заступник Генерального прокурора, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, - ред.), надам факти можливої неправомірної винагороди ряду депутатів від партії "Слуга народу". Це буде окреме оголошення", - пояснив він.

Дубінський додав, що детальніше розповість про це на брифінгу після спілкування з керівником спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

"Після зустрічі з керівником спеціалізованої антикорупційної прокуратури я оголошу час брифінгу для преси і опублікую ці заяви, надам прізвища та факти з якими я ходив в САП, і (буду - ред.) давати пояснення, і (буду - ред.) подавати заяви", - пояснив депутат.

Як раніше повідомляв УНН, Дубінський пообіцяв дати пояснення в НАБУ щодо скандалу у фінкомітеті.

Українські Національні Новини

Політика