ukenru
dubinskiy-dobre-scho-milovanov-televizor-divitsya

Дубінський: добре, що Милованов телевізор дивиться

 • 11410 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський, коментуючи реакцію міністра економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофія Милованова на виступ хору ім.Верьовки, особливо відзначив той факт, що міністр дивиться телевізор, хоч і не читає книг. Про це він заявив на своєму YouTube-каналі, передає УНН.

"Міністр агроекономіки Тимофій Милованов пише, що хор Верьовки впливає на український ВВП, негативно впливає на інвестиційний клімат. Я, до речі, порадів, що він це написав. Тому що він же книжок не читає (раніше Милованов заявив, що абсолютно не читає книг і не вважає це ефективним способом для самоосвіти - ред.), але телевізор хоча б, судячи з усього, дивиться", - зазначив нардеп.

Дубинський також заявив, що з таким міністром, як Милованов, не варто розраховувати на кредит Міжнародного валютного фонду.

Нагадаємо, що навколо виступу хору ім.Верьовки на "Вечірньому кварталі" розгорілася дискусія, в яку вступили і міністри. Зокрема, міністр економіки Милованов, який заявив, що номер негативно впливає на інвестиційний клімат в Україні і може сприйматися як підтвердження зв'язків між олігархами і владою в державі.

Українські Національні Новини

Політика