dtp-v-berezivtsi-vchitelka-pro-sergiya-pilipenka-ne-mozhu-skazati-pro-nogo-chogos-poganogo-abo-negativnogo

ДТП в Березівці. Вчителька про Сергія Пилипенка: не можу сказати про нього чогось поганого або негативного

 • 841095 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Світлана Барон, шкільна вчителька ветерана ЗСУ та багатодітного батька Сергія Пилипенка, який під час керування спецтехнікою смертельно травмував 14-річну дівчинку у Березівці, в ексклюзивному коментарі УНН дала характеристику своєму колишньому учню.

Цитата

«Він був спокійним, врівноваженим, доброзичливим. Ніколи в нього не було проблем ні з якимось вчителем. Ніколи, взагалі! Це не тому що ми зараз красуємося і так потрібно говорити. Це правда. Можна ж перевірити і по характеристиках в школі і так далі. Тому нічого поганого про нього я сказати не можу. Не те що поганого – негативного!», - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій трактора, який збив дитину, виявився воїном ЗСУ та багатодітним батьком

За словами педагога, наскільки їй відомо, в Сергія Пилипенка взагалі ніколи не було конфліктів з кимось.

«Щоб він був з людьми якийсь не такий чи десь у нього конфлікти якісь були – цього ніколи не було. Звичайна, доброзичлива нормальна (дитина – ред.) як всі діти…», - пригадує вона.

«Шкода цієї дитини. І Сергія шкода, тому що якщо він дійсно не винен, навіть не те що не винен, а він не міг регулювати цю ситуацію, то тоді правосуддя розбереться, я так думаю», - додала Світлана Барон.

Говорячи про можливі обставини трагедії та дії самого Сергія, його колишня вчителька підкреслила: «Не навмисне, звичайно!... Я не думаю, що він був би здатний на навмисне!».

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі