dtp-v-berezivtsi-susidka-pro-bagatoditnogo-veterana-zsu-mozhu-kazati-pro-nogo-tilki-khoroshe

ДТП в Березівці. Сусідка про багатодітного ветерана ЗСУ: "Можу казати про нього тільки хороше"

 • 710647 переглядiв

Деталі

Згадуючи, як Сергій Пилипенко з дитинства товаришував з її дітьми, вона зазначила, що й у нього самого троє дітей, яким у сім’ї приділяється максимальна увага.

«Вони (родина Пилипенків – ред.) хороші, виховують їх. Дивляться за ними. Можу сказати тільки хороше. Поганого нічого не скажу. Такого не було», - зазначила Наталія Закливенець.

Говорячи про свого сусіда, його родину та спосіб життя, вона окремо підкреслила особисті якості: «Завжди допоможуть і ніколи не відмовлять у тому, що треба».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Благаю лише одного – прийняти руку допомоги»: водій трактора, що збив дитину, звернувся до її батьків

Також, говорячи про родину Сергія Пилипенка, сусідка розповіла про те, як він допомагає та піклується про важкохвору мати.

«Їй тяжко самій себе обходити, їй постійно потрібна підтримка. Я не знаю, як буде далі. Допомога їй треба – їй тяжко самій себе обіходити», - розповіла сусідка.

За словами Наталії Закливенець, вона та усі сусіди переживають через трагічну подію з 14-річною дівчинкою – і за її родину, і за родину Сергія Пилипенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в Березівці. Учителька про Сергія Пилипенка: не можу сказати про нього чогось поганого або негативного

«Мені й ту дитину шкода, і цих діток шкода, щоб безбатьками вони не лишилися… Такі часи, що саме зараз батько треба… Треба шукати якийсь компроміс. Щось треба шукати…» - вважає вона.

Нагадаємо

23 червня у місті Березівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка.

У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактору, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.

Дружина Пилипинка оприлюднила його листа, в якому він просить родину дівчинки прийняти допомогу, яку готові надати його родичі. З листа також стало відомо, що Пилипенко є багатодітним батьком та служивна фронті.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі