dtp-u-berezivtsi-ya-gotova-prositi-na-kolinakh-za-nogo-za-sebe-za-svoyikh-ditey-druzhina-sergiya-pilipenka

ДТП у Березівці. Я готова просити на колінах за нього, за себе, за своїх дітей – дружина Сергія Пилипенка

 • 1854531 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Ветеран ЗСУ та багатодітний батько Сергій Пилипенко, який у ДТП смертельно травмував 14-річну дівчинку, та його родина готові на все, аби хоч якось зменшити біль, який відчувають рідні загиблої. Сама ж дружина Сергія, Ганна Пилипенко у коментарі УНН наголосила, що готова будь-яким чином благати про прощення для чоловіка.

Цитата

“Ми намагалися надати будь-яку необхідну допомогу, просили вертоліт викликати. Все що ми могли — все робили, аби дитину спасти”, — з болем пригадала вона події того трагічного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій трактора, який збив дитину, виявився воїном ЗСУ та багатодітним батьком

“Ми знаємо, який це біль для матері. Я не знаю, як можна вимолити вибачення. Я готова просити на колінах. За нього, за себе, за своїх дітей. Цього ніхто не хотів. Якби можна було це виправити — ми б виправили”, — наголосила Ганна Пилипенко.

Говорячи про емоційний стан чоловіка, вона зазначила, що той визнає свою провину не зважаючи на випадковість трагедії та буде “нести цей хрест до кінця свого життя”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Благаю лише одного — прийняти руку допомоги”: водій трактора, що збив дитину, звернувся до її батьків

“Він одразу визнав свою провину. Казав, якщо я випадково це скоїв, то я згоден нести покарання. Він сказав: як буде по Закону — так я це буду нести. Я буду нести цей хрест до кінця свого життя”, — пригадала Ганна Пилипенко слова чоловіка.

Вона зізналась у тому, що наразі навіть не може уявити, що переживає її чоловік, який дуже любить дітей та вважає за щастя мати трьох власних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Березівці. Сусідка про багатодітного ветерана ЗСУ: “Можу казати про нього тільки хороше”

“Я навіть не знаю, що у нього в душі, наскільки він любить дітей. Це велика скорбота — дитина, яку не повернути батькам. Знаючи його, розумію — це для нього дуже тяжко. Він себе буде кожен день з‘їдати, хоча він цього всього не хотів”, — підкреслила Ганна Пилипенко.

Розповідаючи про чоловіка, вона зазначила, що він завжди всім допомагав й відносини з усіма були добрі.

“З ким би що не трапилося, він завжди в першу чергу біг і допомагав. Своїм друзям, товаришам, рідним. Ніколи нікого не ображав”, — пригадала жінка відношення свого чоловіка до оточуючих.

Нагадаємо

23 червня у місті Березівка внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 14-річна місцева дівчинка.

У лікарні вона померла від отриманих травм. Водія трактора, Сергія Пилипенка, перевірили на стан сп’яніння — він був тверезий. Наразі він перебуває у СІЗО. Слідчі обласної поліції повідомили йому про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.

Дружина Пилипенка оприлюднила його листа, у якому він просить родину дівчинки прийняти допомогу, яку готові надати його родичі. З листа також стало відомо, що Пилипенко є багатодітним батьком та служив на фронті.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Населення ЄС почало зростати через міграцію

     • 512475 переглядiв