ukenru
dtp-na-mikolayivschini-ye-zagibli-postrazhdali-inozemtsi

ДТП на Миколаївщині: є загиблий, постраждали іноземці

 • 9127 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. У Миколаївській області внаслідок зіткнення двох автомобілів одна людина загинула, ще 6 отримали травми. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Миколаївській області, передає УНН.

"Сьогодні, 8 травня, близько 3:45 на 72 км автодороги М-14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" у Березанському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі хетчбеку JAC S2 та легковика Hyundai Elantra", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів 37-річний водій Hyundai Elantra від отриманих тілесних ушкоджень помер у медичному закладі. Водій та п’ятеро пасажирів вказаних автомобілів віком від 17 до 50 років, серед яких двоє — громадяни іншої держави, з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлені до Березанської ЦРЛ.

За вказаним фактом проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у понеділок, 7 травня, на автомагістралі у Румунії сталася ДТП, внаслідок якої постраждало шестеро громадян України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП