ukenru
dsns-rukh-avtodorogami-ukrayini-zabezpecheno

ДСНС: рух автодорогами України забезпечено

 • 7525 переглядiв

КИЇВ. 23 січня. УНН. Рух на автомобільних дорогах України забезпечено, через негоду до ранку вівторка обмежено рух вантажівок та автобусів на трасі М-18 Харків-Новоолексіївка - від Запоріжжя до Василівки. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ДСНС.

"Небезпечних метеорологічних явищ не спостерігається. Невеликий сніг у Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях. Рух на автомобільних дорогах забезпечено", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що через сніг та ожеледицю, аби була змога розчищати дороги і щоб не утворювалися затори, обмежено рух великогабаритного транспорту та автобусів з 21:30 22 січня по 8:00 23 січня на трасі М-18 Харків–Новоолексіївка, на ділянці дороги від Запоріжжя до Василівки Запорізької області (протяжність 44 км).

Так, визначені місця відстою транспорту на АЗС та на стаціонарних постах національної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів семи областей попередили про ускладнення погодних умов

"Станом на 7:00 23 січня у місцях відстою спостерігається скупчення близько 166 одиниць транспорту (82 одиниці зі сторони міста Запоріжжя та 84 одиниці зі сторони міста Василівка)", - сказано у повідомленні.

Для забезпечення проїзду, розчистки автодоріг та надання допомоги у буксируванні транспорту на території України залучено 972 одиниці техніки та 1 тисяча 528 осіб. Підрозділи ДСНС 22 січня відбуксирували 134 автотранспортних засоби, надали допомогу 248 громадянам.

Нагадаємо, в Україні досі знеструмлено майже 110 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП