ukenru
dsns-kilkist-zagiblikh-u-ns-torik-zmenshilasya-na-24

ДСНС: кількість загиблих у НС торік зменшилася на 24%

 • 9310 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Протягом 2016 року працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій вдалося врятувати життя 3 тис. 605 осіб під час надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій, кількість загиблих у надзвичайних ситуаціях зменшено на 24%. Про це під час брифінгу повідомив голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, передає кореспондент УНН.

"Врятовано життя 3 тис. 605 осіб під час надзвичайних ситуацій, пожеж та небезпечних подій. Зменшено на 24% кількість загиблих у надзвичайних ситуаціях (життя 59 громадян) та загиблих у пожежах на 4% (76 осіб). Зменшення кількості збитків від надзвичайних ситуацій на 267 мільйонів гривень та від пожеж на понад 2 мільярдів гривень. Збереження від знищення вогнем близько 21 тис. будівель, 2 тис. одиниць техніки та інших матеріальних цінностей на загальну суму понад 3 мільярди гривень", - повідомив М.Чечоткін.

Також він зазначив, що протягом 2016 року органи управління та формування службі забезпечили оперативне реагування на 149 надзвичайних ситуацій та понад 74 тис. пожеж. Здійснено до 1400 виїздів для ліквідації пожеж, небезпечних подій та надзвичайних ситуацій. Знешкоджено близько 200 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, минулої доби в Україні зафіксовано 105 пожеж.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП