druzhnia-ta-vidverta-zelenskyi-pro-zustrich-z-senatoramy-ssha

Дружня та відверта: Зеленський про зустріч з сенаторами США

 • 26086 переглядiв

Президент Зеленський охарактеризував свою зустріч з американськими сенаторами як дружню та відверту, наголосивши на потребі України у подальшій американській підтримці.

Президент Володимир Зеленський назвав зустріч у Сенаті США дружньою та відвертою. Зеленський розповів сенаторам про актуальну безпекову та економічну ситуацію в Україні, важливість збереження життєво необхідної американської підтримки, передає УНН.

Дружня, відверта зустріч у Сенаті США, яка є важливим підтвердженням підтримки України в боротьбі за незалежність, свободу та демократію. Розповів сенаторам про актуальну безпекову та економічну ситуацію в Україні, важливість збереження життєво необхідної американської підтримки. Відповів на запитання 

- написав Зеленський.

Він подякував лідеру Демократичної партії в Сенаті Чаку Шумеру та лідеру Республіканської партії в Сенаті Мітчу Макконнеллу за консолідацію двопартійної підтримки нашої держави й людей.

Доповнення

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер заявив, що зустріч Президента України Володимира Зеленського з законодавцями на Капітолійському пагорбі у вівторок була "дуже потужною".

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Дружня та відверта: Зеленський про зустріч з сенаторами США

     • 26086 переглядiв