ukenru
drugiy-tur-viboriv-u-kiyevi-tochno-bude-u-nomu-zustrinutsya-klichko-i-vereschuk-politolog

Другий тур виборів у Києві точно буде: у ньому зустрінуться Кличко і Верещук - політолог

 • 12804 переглядiв

КИЇВ. 25 вересня. УНН. Кращим висуванцем від партії "Слуги народу" на вибори мера Києва є Ірина Верещук. Вона точно вийде до другого туру і буде боротися за крісло мера з Віталієм Кличком. Таку думку в ефірі одного з українських телеканалів висловив політолог Валентин Гайдай, передає УНН.

"По Києву нам було давно відомо, хто переможе на праймеріз від "Слуги народу". Я вважаю, що це було найкраще рішення висунути Ірину Верещук з того пулу політиків на мерську посаду. Без образ, але саме Верещук вважається найкращим висуванцем від "Слуги народу" і, найімовірніше, саме вона буде боротися з Кличком у другому турі. Тобто, не Пальчевський, не не Притула - я їх вважаю більш полуфейковими кандидатами, зокрема Притулу. Саме Верещук, як людина впізнавана - харизматична і з досвідом", - каже політолог.

У Верещук достатньо ексклюзивний досвід роботи у місцевому органі самоврядування, вважає Гайдай.

"Вона була мером. Правда, не такого великого міста, як Дніпро, Харків чи Одеса - вона була мером маленького міста під назвою Рава-Руська. Але я думаю, що вона знає проблематику міст. І якщо свого часу кияни обрали Кличка, який взагалі не мав досвіду у містобудуванні, в управлінні містом, то гіпотетично у Верещук більше шансів. Так це чи ні - покаже другий тур. А він, я вас запевняю, у Києві точно буде і, швидше за все, у комбінації Кличка Верещук", - зазначив політолог.

Нагадаємо, за даними соціологів, в українців поступово зростають позитивні очікування від місцевих виборів.

Українські Національні Новини

Політика