dpsu-nemozhlivo-stverdzhuvati-scho-zatrimaniy-politseyskimi-u-kiyevi-prikordonnik-buv-u-stani-spyaninnya

ДПСУ: неможливо стверджувати, що затриманий поліцейськими у Києві прикордонник був у стані сп'яніння

 • 397837 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Прикордонник, якого затримали правоохороні у Києві після конфлікту вночі 3 листопада, стверджує, що був тверезим, а освідчення на предмет алкогольного сп'яніння не проводилося. Про це в ефірі телемарафону розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Наш військовослужбовець повертався з Києва, де проходив військово-лікарську комісію після отримання акубаротравми, його потяг відходив вночі, тому він перебував в районі залізничного вокзалу, очікуючи відправлення. Зі слів військовослужбовця, він не був напідпитку. Окрім того, відносно нього не проводилися освідчення на предмет алкогольного сп’яніння. Тому стверджувати, що він був у стані алкогольного сп’яніння, на даний час неможливо», - зазначив Андрій Демченко.

Деталі

Він уточнив, що відкрито кримінальне провадження, до розслідування якого залучені підрозділи прокуратури та ДБР. Управління прикордонного підрозділу, де проходить службу військовослужбовець, також розпочало службову перевірку.

Демченко зазначив, що прикордонна служба виступає за об'єктивну перевірку всіх обставин, які могли привести до цього конфлікту, співпрацює з підрозділами поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонник, якого в Києві затримали правоохоронці, повертався з лікування – ДПСУ

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд по Коломойському перенесли на 10 листопада

     • 77529 переглядiв

    У Києві в метро помер чоловік: що відомо

     • 318032 переглядiв

    Армія рф уночі поцілила в один з медичних закладів у Херсоні - МВА

     • 76776 переглядiв