ukenru
dovira-naselennya-do-prikordonnikiv-zrostaye

Довіра населення до прикордонників зростає

 • 9047 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. За щорічним опитуванням Консультативної місії ЄС в Україні EUAM, довіра населення до Держприкордонслужби продовжує зростати. Про це повідомив голова ДПСУ Петро Цигикал на своїй сторінці в Facebook, передає УНН. 

"Підходить до завершення 2018 рік. Для Держприкордонслужби він був роком системних реформ та послідовного нарощення щільності охорони кордону. Для відомства дуже важливою була суспільна підтримка цих та інших процесів. І мені приємно відзначити, що за щорічним опитуванням наших партнерів із Консультативної місії ЄС в Україні EUAM, довіра населення до Держприкордонслужби продовжує зростати. Результат дослідження показує динаміку рівня довіри населення до Державної прикордонної служби України. Зокрема його ріст фіксувався від 2015 до 2017 року на 11% і залишається на такому ж рівні в році, що минає (47% довіри серед опитаних). Це підтверджується і оцінками інших незалежних експертів", - сказано у повідомлені. 

Варто додати, що Державна прикордонна служба серед правоохоронних структур системно демонструє один з найвищих приростів рівня довіри населення. Опитування також свідчить і про зростання рівня ефективності служби.

Як повідомляв УНН, у Держаній прикордонній службі України запевнили, що після завершення воєнного стану здійснюють посилені заходи контролю за в’їздом чоловіків та жінок з території Російскої Федерації.

Українські Національні Новини

Суспільство