ukenru
dovibori-u-radu-tsvk-skasuvala-reyestratsiyu-odnogo-z-kandidativ-u-nardepi

Довибори у Раду: ЦВК скасувала реєстрацію одного з кандидатів у нардепи

 • 12122 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі (ОВО) №179 Михайла Соколова на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ЦВК.

"ЦВК скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати України Соколова М.Ю., який балотується в ОВО №179 у порядку самовисування на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, ЦВК зареєструвала довірену особу кандидата у народні депутати України Пташник Вікторію Юріївну, зареєстрованої в ОВО № 179 на проміжних виборах народного депутата України.

"Рішення прийняте у зв’язку з відповідною заявою вказаного кандидата у народні депутати України про відмову його від балотування, яка надійшла до Комісії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія збільшила обсяг фінансування проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №179 на 308,8 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Політика