ukenru
dostrokovo-zvilneniy-za-zakonom-savchenko-vbiv-zhinku-na-ternopilschini

Достроково звільнений за "законом Савченко" вбив жінку на Тернопільщині

 • 9854 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Злочинець, якого випустили за "законом Савченко" вбив жінку на Тернопільщині. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Тернопільської області.

Так, у жовтні 2007 року чоловік після сварки зі співмешканкою вбив її п'ятирічного сина. Спочатку він двічі кинув дитину головою до підлоги, аби той перестав плакати. З похмілля з мертвим хлопчиком він пішов до сусідки, а потім прив'язав до тіла дитини каменюку та викинув у криницю. За цей злочин суд позбавив його волі на 14 років.

Жінка пробачила вбивство сина і вийшла заміж за вбивцю, коли він відбував покарання у місцях позбавлення волі. Проте не дочекалася його повернення і почала жити з іншим.

Чоловік відсидів лише вісім з половиною років замість чотирнадцяти і вийшов на волю за законом Савченко. Оселився там, де скоїв перше вбивство - у будинку дружини у селі Мала Лука. Вона дозволила, оскільки жила зі своїм новим співмешканцем у сусідній області. Час від часу жінка приїздила до законного чоловіка в гості, разом випивали. Після однієї з поїздок вона зникла.

Правоохоронці встановили, що між парою розгорілась сварка, в результаті якої чоловік зарізав дружину, тіло розчленував ножем, спакував у два мішки та викинув у річку Збруч.

Наразі слідчі дії тривають.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП