dostavliaie-boieprypasy-na-12-kilometriv-v-minoborony-prezentuvaly-novyi-udarnyi-ukrainskyi-dron-kazhan

Доставляє боєприпаси на 12 кілометрів: в Міноборони презентували новий ударний український дрон "Кажан"

 • 15365 переглядiв

Міністерство оборони України представило новий ударний безпілотник українського виробництва під назвою "Кажан", здатний нести різні боєприпаси на висоті до 1000 метрів, розвиваючи швидкість до 72 км/год та долаючи відстань у 12 км.

Міністерство оборони презентувало новий ударний безпілотник українського виробництва "Кажан" Е620. Він здатен нести різні боєприпаси на висоті до 1000 метрів зі швидкістю до 72 км на годину, досягаючи відстані у 12 кілометрів. Про це пише пресслужба міністерства, передає УНН.

Деталі

"Кажан" Е620 є реактивним ударним безпілотником класу "бомбер", який розробили українські виробники.

Гексакоптер (безпілотник на шістьох гвинтах) може багато разів скидати боєприпаси чи міни на цілі. Здатен нести різні боєприпаси на висоті до 1000 метрів зі швидкістю до 72 кілометри на годину і на відстань до 12 кілометрів

- повідомили в Міноборони.

За свідченнями військових, навчитися літати на "Кажані" можна досить швидко.

Зазначається, що такі дрони закуповуються Силам оборони за кошти державного бюджету, у межах платформи UNITED24, а також у рамках зборів від фонду "Повернись живим" та компанії ОККО.

Нагадаємо

Українська самохідна артилерійська установка 2С22 "Богдана" на колісному шасі, розроблена під натовський калібр 155 мм, має броньовану кабіну, яка витримує пряме попадання російського безпілотника-камікадзе "Ланцет", забезпечуючи безпеку екіпажу.

Україна розробляє технологію UA DroneID, яка допоможе відрізняти свої та ворожі БПЛА на полі бою 10.04.24, 13:30

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі