donetskoblgaz-vzhe-otrimav-34-tisyachi-zayavok-vid-naselennya-na-uvimknennya-gazu

​​"Донецькоблгаз" вже отримав 34 тисячі заявок від населення на увімкнення газу

 • 181395 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. У ​​"Донецькоблгаз" повідомили, що отримали 34 тисячі заявок від населення на увімкнення газу, пише УНН.

Деталі

У містах Донецької області триває поетапний запуск газу в мережі.

Голова правління "Донецькоблгаз" Вадим Батій в коментарі Суспільному повідомив, що у Краматорську та Слов’янську — труби вже заповнені. У Костянтинівці роботи ще тривають, на черзі — Покровськ.

Цитата

"Газовики нині у "безпечних" містах наповнюють мережі, продувають ГРП для того, щоб вже поточного тижня увімкнути до газу критичну інфраструктуру. Якщо дозволять силовики, спеціалісти завтра виїдуть на обстеження газопроводу у Святогірськ. Донецькоблгаз" вже отримав 34 тисячі заявок від населення. Для тих, хто живе в приватних будинках, цей запуск газу нічим не відрізнятиметься від попередніх років", — каже Вадим Батій.

Повідомляється, як тільки газ "піде" по трубах, за його розподіл нараховуватимуть плату. На сьогодні населення області заборгувало підприємству 100 мільйонів гривень.

Нагадаємо

Володимир Зеленський повідомив про відновлення газопостачання в Ізюм на Харьківщині. Перші 500 родин міста вже знову мають в оселях газ. 

Раніше як повідомляв УНН, вже для 10 000 споживачів Ізюма відновили електропостачання.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Хорватії молоді вчені з України здобули 40 медалей

     • 213552 переглядiв

    Італія надала Україні новий пакет військової допомоги

     • 155004 переглядiв