ukenru
donechchina-rosiyani-vnochi-gatili-na-viddal-vid-frontu-poshkodili-tserkvu

Донеччина: росіяни вночі гатили на віддаль від фронту, пошкодили церкву

 • 804085 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. Російські окупанти продовжують обстріли Донецької області на чотирьох напрямках, уночі вдарили по відносно віддаленій від фронту Гродівській громаді та околицях Краматорська, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Близько опівночі росіяни обстріляли з артилерію відносно віддалену від фронту Гродівську громаду - у Новоекономічному є 1 поранений, пошкоджено церкву. Під обстріл потрапили й околиці Краматорська - пошкоджено територію підприємства", - повідомив Кириленко.

Деталі

Зі слів голови ОВА, ситуація в області станом на ранок 9 лютого така:

  • На Волноваському напрямку 2 будинки пошкоджено у Богоявленці Вугледарської громади; ракетним ударом пошкоджено будівлю у Багатирі.
  • На Донецькому напрямку 5 обстрілів у Курахівській громаді. Найбільше постраждало Новоселидове: пошкоджені дитсадок, амбулаторія, будинок сімейного дозвілля, житловий будинок та підприємство. Також під вогонь потрапили околиці Курахового і Трудового - без жертв.
  • На Горлівському напрямку росіяни завдали ракетного удару по Костянтинівці та двічі обстріляли з артилерії Іванопілля - у селі пошкоджено будинок і склад. У Нью-Йорку пошкоджено 9-поверхівку.
  • На Лисичанському напрямку пошкоджено житлову двоповерхівку у Сіверську - ніхто не постраждав.

Доповнення

За 8 лютого російські окупанти вбили двох жителів Донеччини. Ще сім жителів області отримали поранення.

Українські Національні Новини

Війна