ukenru
donechchina-rashisti-bili-raketami-po-odniy-z-gromad

Донеччина: рашисти били ракетами по одній з громад

 • 666874 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. На Донеччині минулої доби російська армія вела обстріли на трьох напрямках, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у понеділок, 6 лютого, у Telegram, пише УНН.

Деталі

За даними голови ОВА, ситуація по області станом на ранок 6 лютого наступна:

  • На Донецькому напрямку без постраждалих, але є руйнування. Ракетних ударів зазнала Курахівська громада: у Гірнику пошкоджено 7 будинків, у Курахівці — будинок і крамницю. Курахове потрапило під артобстріл — пошкоджено будинок. Також пошкоджено будинок у Красногорівці Мар'їнської громади, а на ранок під масований артобстріл потрапила Авдіївка.
  • На Горлівському напрямку 1 людина загинула і 1 поранена у Бахмуті. Житловий будинок пошкоджено у Дружбі Торецької громади.
  • На Лисичанському напрямку гучно було у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, а також у Торському і Зарічному Лиманської громади — без жертв.

Доповнення

Минулої доби противник завдав 4 ракетних удари по цивільній інфраструктурі Харкова і Дружківки на Доннечині та здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Херсона. Є загиблі та поранені.

Українські Національні Новини

Війна