donechchina-avdiyivka-za-dobu-zaznala-4-aviaraketnikh-udariv-cherez-vorozhi-obstrili-ye-poshkodzhennya-u-vosmi-teritorialnikh-gromadakh

Донеччина: Авдіївка за добу зазнала 4 авіаракетних ударів, через ворожі обстріли є пошкодження у восьми територіальних громадах

 • 45424 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. Росіяни продовжують обстріли населених пунктів Донеччини, за добу пошкодження зафіксовані у восьми територіальних громадах. .Про це повідомив в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз, передає УНН.

Деталі

На Донецькому напрямку у Мар'їнській громаді росіяни обстріляли Красногорівку і Новомихайлівку, в Очеретинській громаді — Бердичі, Степове і Новокалинове. Авдіївка зазнала 4 авіаракетних ударів, а на ранок потрапила під артобстріл — є влучання на двох вулицях. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці і 6 будинків у Лисівці. У Курахівській громаді під вогнем Курахове, Трудове, Ганівка і Веселий Гай.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 4 приватні будинки, багатоповерхівку і господарчу будівлю. У Торецькій громаді пошкоджено 3 будинки: 2 у Торецьку і 1 у Залізному. У Никифорівці Соледарської ТГ пошкоджено 10 будинків.

На Лисичанському напрямку обстріляні 3 вулиці Сіверська. Лиманська ТГ потрапила під вогонь 4 рази.

Нагадаємо

За добу росіяни вбили 3 жителів Донеччини – це трапилося на Волноваському напрямку у селі Багатирі Великоновосілківської громади. Усього там пошкоджено 10 будинків.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Нардепу Дубінському вручили протокол про корупцію - ДБР

     • 46614 переглядiв