donald-tramp-vidmovyvsia-davaty-svidchennia-u-spravi-pro-shakhraistvo-v-trump-organization

Дональд Трамп відмовився давати свідчення у справі про шахрайство в Trump Organization

 • 92658 переглядiв

Колишній президент США Дональд Трамп вирішив більше не давати свідчення у суді у справі про шахрайство щодо оцінки активів Trump Organization, повідомляє The Guardian, передає УНН.

Деталі

Очікувалося, що Трамп виступить у суді у Нью-Йорку у понеділок, 11 грудня. Однак у неділю він оголосив, що більше не з'являтиметься там.

Я вже дав усі можливі свідчення. Мені більше нема чого сказати, крім того, що це цілковите втручання у вибори та полювання на відьом. Я не даватиму свідчень у понеділок

написав Трамп на своїй сторінці в соціальній мережі.

Контекст

Позов проти щодо Трампа щодо шахрайства був направлений до суду у вересні 2022 року. За версією генпрокурора, компанія Трампа завищувала вартість активів, щоб отримати вигідніші кредити.

Якщо Трамп буде визнаний винним, йому доведеться заплатити штраф, який може становити не менше $250 млн. Він також втратить ліцензії на ведення бізнесу в Нью-Йорку.

Нагадаємо

Нещодавно Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на виборах президента США 2024 року планує помститися тим, хто його критикував, підпорядкувати Мін’юст, а також розгорнути Збройні сили у день інавгурації для придушення ймовірних заворушень. 

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Південній Кореї розбився американський винищувач

     • 58857 переглядiв

    У Дарницькому районі Києва через уламок ракети виникла пожежа

     • 66671 переглядiв

    У Києві уламок ракети пошкодив дах житлового будинку

     • 146580 переглядiв