dolar-vpav-cherez-vykhid-baidena-z-prezydentskykh-perehoniv-bloomberg

Долар впав через вихід Байдена з президентських перегонів – Bloomberg

 • 19690 переглядiв

Долар знизився, а дохідність облігацій зросла після оголошення Байдена про вихід з виборчої кампанії. Європейські ф'ючерси на акції зросли, китайські облігації зміцнилися, а інвестори переоцінюють свої стратегії.

Долар зазнав падіння, тоді як дохідність казначейських облігацій зросла після того, як Джо Байден оголосив про завершення кампанії з переобрання та висловив підтримку віце-президентці Камалі Гарріс. Пише УНН з посиланням на Bloomberg.

Європейські ф'ючерси на акції вказували на збільшення вартості при відкритті ринку. Індекс сили долара від Bloomberg впав на 0,1%, а доходність 10-річних казначейських облігацій США знизилася на 2 базисні пункти. Мексиканський песо зміцнів, золото подорожчало, а біткоїн досяг свого максимуму за понад місяць.

Ф'ючерси на акції Euro Stoxx 50 зросли на 0,5%, що відображає помірне зростання ф'ючерсів на акції в США, що відходить від зниження вартості азіатських акцій, які продовжували страждати від слабкості технологічного сектору. Китайські облігації зміцнились після зниження центральним банком облікової ставки, що спричинило зниження доходності 10-річних суверенних облігацій на 2 базисні пункти, тоді як акції країни впали через відсутність потужних стимулюючих заходів після нещодавніх зібрань Комуністичної партії.

Інвестори тривалий час обговорювали ймовірність перемоги Дональда Трампа на виборах у листопаді після невдалих виступів Байдена на дебатах. Проте, ставки на перемогу Трампа зросли минулого тижня після замаху на кандидата від Республіканської партії. Тепер перед інвесторами стоїть питання, чи варто продовжувати вкладення, враховуючи, що Байден відмовився від боротьби за переобрання.

Нагадаємо

Вчора, президент США Джо Байден оголосив, що виходить з передвиборчих перегонів. Лідер Білого дому няв свою кандидатуру з виборів президента США. 

Ірина Колеснік

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    30 обстрілів зазнала Донеччина з боку зс рф за добу

     • 30055 переглядiв