ukenru
doklademo-vsikh-zusil-schob-velikden-buv-mirnim-i-radisnim-dlya-vas-zsu-privitali-ukrayintsiv

"Докладемо всіх зусиль, щоб Великдень був мирним і радісним для вас": ЗСУ привітали українців

 • 260236 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Збройні Сили України привітали українців з Великоднем. Вітання розміщене у повідомленні на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ України у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Христос Воскрес! Збройні Сили України щиро вітають українців зі світлим Великоднем! Воскресіння Сина Божого є свідченням торжества життя над смертю, перемоги добра над злом", - йдеться у повідомленні.

Деталі

У Збройних силах наголосили, що українцям випало жити в переломні часи, коли знахабніле зло прийшло до нас посіяти страх і смерть. Між 500-кілограмовими авіаційними бомбами, дикими ордами російських окупантів та мирним населенням квітучої України - лиш Янгольське воїнство та особовий склад Збройних Сил України.

"Ми, військовослужбовці, докладемо всіх зусиль, щоб дарований Богом сьогоднішній Великдень був мирним і радісним для вас, дорогі українці", - додали в Генштабі.

Усім українцям, а також захисникам України на полях боїв музиканти і співаки Заслуженого Академічного Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України під художнім керівництвом Заслуженого диригента України Дмитра Антонюка подарували пісню.

"Ця пісня є нашим подарунком всім, кого ми захищаємо, - а також Захисникам України на полях боїв. Господь переміг смерть та пекло - і Україна переможе зло, що повстало проти нас. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комендантська година на Великдень запроваджена по всій країні: в яких областях посилена.

Українські Національні Новини

Суспільство