dobrodii-u-chervni-prydbala-materialy-dlia-provedennia-ekmo-u-rehionalnomu-medychnomu-tsentri-rodynnoho-zdorovia

"ДоброДій" у червні придбала матеріали для проведення ЕКМО у Регіональному медичному центрі родинного здоров'я

 • 13992 переглядiв

Протягом червня цього року Біржа благодійності "ДоброДій", заснована Оленою та Юлією Сосєдками надала допомоги на понад 539 тисяч гривень. Благодійники зокрема придбали витратні матеріали для проведення Екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО) у Регіональному медичному центрі родинного здоров'я, пише УНН.

Наша місія "добрі справи в дії і русі" не має чіткого розподілу на етапи і тим більше не має конкретного пункту завершення. Допоки існуватиме Біржа Благодійності "ДоброДій" ця місія буде лейтмотивом усієї нашої діяльності. Червень 2024 року став черговим місяцем, коли ми, разом з вами, зробили багато важливих кроків на шляху до змін на краще, адже добрі справи - це потужний інструмент, котрим ми поступово трансформуємо реальність

- йдеться у повідомленні.

У Біржі Благодійності додали, що у червні зосередили свої зусилля на ключових напрямках: допомозі дітям з важкими діагнозами, забезпеченні медичних закладів, а також підтримці Сил Оборони України. Загальна сума наданої допомоги склала понад 539 тис. грн.

"Одним із значущих досягнень місяця стало придбання витратних матеріалів для проведення Екстракорпоральної мембранної оксигенації (ЕКМО) у Регіональному медичному центрі родинного здоров'я. Цей метод лікування є життєво необхідним для дітей з важкими захворюваннями легень та серця, що не піддаються іншим методам лікування та становлять безпосередню загрозу для життя", - зазначили у "Добродії".

Додамо

З лютого 2022 року до кінця червня 2024 року "ДоброДій" разом з партнерами надала допомогу на загальну суму 125 850 000 грн.

Ця допомога була спрямована на підтримку:

•⁠  ⁠Сил Оборони України — 91 070 000 грн;

•⁠  ⁠базових медичних закладів — 8 390 000 грн;

•⁠  ⁠важкохворих дітей — 12 660 000 грн;

•⁠  ⁠отримувачів гуманітарної допомоги — 13 300 000 грн;

•⁠  ⁠освітніх та соціальних ініціатив — 430 000 грн.

Долучитися до будь-якого з благодійних проєктів, який відгукнеться у вашому серці та зрезонує з вашою потребою допомагати іншим, можна на офіційному сайті  Біржі благодійності "ДоброДій". 

Тетяна Краєвська

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна зібрала понад 3 млн тонн зерна нового врожаю

     • 20226 переглядiв