ukenru
do-sudu-peredali-spravu-pidpriyemtsya-yakiy-pogovir-na-khabari-u-30-tis-griven

До суду передали справу підприємця, який погорів на хабарі у 30 тис. гривень

 • 7016 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Вінниці до суду скерували обвинувальний акт щодо отримання хабара у розмірі майже 30 тис. грн начальником відділу матеріально-технічного постачання відокремленого департаменту з виробництв залізобетонних виробів одного з акціонерних товариств міста. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

“До суду скеровано обвинувальний акт щодо начальника відділу матеріально-технічного постачання відокремленого департаменту по виробництва залізобетонних виробів одного з акціонерних товариств Вінниччини, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-3 КК України(підкуп службової особи юридичної особи приватного права)”, - зазначено у повідомлення.

Слідчі встановили, що цей працівник отримав майже 30 тисяч гривень хабара.

Санкція ч.3 ст. 368-3 Кримінального кодексу України передбачає штраф від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років чи арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Як повідомляв УНН, ДБР затримали двох співробітників поліції під час отримання хабара.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП