ukenru
do-serialu-nadprirodne-znimut-prikvel-serial-vinchesteri

До серіалу "Надприродне" знімуть приквел - серіал "Вінчестери"

 • 92358 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. До відомого американського серіалу "Надприродне" знімуть приквел "Вінчестери", в якому розповідається про зустріч батьків головних героїв Сема і Діна. Розробкою сценарію займається колишній виконавчий директор "Надприроднього" Роббі Томпсон, передає УНН з посиланням на Deadline.

Деталі

Відзначається, що приквел розповість про зустріч Джона і Мері (батьків Сема і Діна), які пожертвували всім, щоб врятувати світ і свою любов.

Роль оповідача в серіалі виконає Дженсен Еклз, який грає Діна Вінчестера. Його дружина - Денніл також зніметься в серіалі.

Сценарієм і продюсуванням займеться Роббі Томпсон, колишній виконавчий продюсер "Надприроднього". Виконавчими продюсерами також виступлять Дженсен і Денніл Еклз.

Цитата

"Після того, як завершився 15-й сезон "Надприроднього", ми зрозуміли, що це ще не кінець ... Коли ми з Денніл заснували Chaos Machine Productions, ми знали, що першою історією, яку ми хочемо розповісти, буде історія Джона і Мері Вінчестерів, а точніше, походження "Надприроднього", - повідомляє видання.

Довідка

15-й сезон серіалу "Надприродне" завершився восени 2020 року, і став найтривалішим шоу в жанрі фантастика на американському телебаченні.

Серіал розповідає про пригоди двох братів, Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклз), і їх боротьбу з потойбічними силами.

Нагадаємо

У 2019 року в віці 73 років помер американський актор з "Сверх'ественного" Біллі Драго.

Українські Національні Новини

УНН Lite