do-okupovanogo-portu-feodosiyi-pribuli-shist-zaliznichnikh-poyizdiv-iz-zernom-zmi

До окупованого порту Феодосії прибули шість залізничних поїздів із зерном — ЗМІ

 • 86658 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. У окупованому Криму до порту Феодосії прибули одразу шість потягів із вагонами для перевезення зерна. Про це повідомляє Крим.Реалії. За їхніми даними таке скупчення потягів на залізничних коліях у Феодосії спостерігається вперше, передає УНН.

Деталі

Згідно з маркуванням на вагонах, це зерновози ростовського ТОВ “Агро-Фрегат”. Раніше Крим.Реалії повідомляли, що росія використовує для вивезення зерна через закриті Україною кримські порти вагони ростовської компанії.

Також, згідно з даними видання, зараз у морському порту Феодосії пришвартований балкер FEDOR (IMO 9431977, MMSI 273294380) під прапором росії. Це судно було неодноразово помічено в перевезенні краденого українського зерна з кримських портів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські партизани розвідали базу російських військових у Красноперекопську 

Додатково

Російська влада публічно підтверджувала, що вивозить українське зерно з окупованих територій на анексований півострів. Так званий “глава Криму” призначений рф — Сергій Аксьонов раніше визнавав, що росія продає українське зерно. Однак пізніше він заявив, що нібито в кримських портах не завантажують зерно для прямих поставок за кордон.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    У США призначили радника з питань інфраструктури в Україні

     • 38698 переглядiв

    У Карпати прийшла зима: сніжне відео

     • 50056 переглядiв