ukenru
do-meksiki-nablizhayetsya-potuzhniy-uragan-bud

До Мексики наближається потужний ураган "Буд"

 • 11067 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Тропічний шторм "Буд" перетворився на ураган першої категорії зі швидкістю вітру до 150 км /год. На даний момент він знаходиться на відстані 410 км на захід від узбережжя Мексики. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оnet.pl.

Згідно з прогнозами синоптиків під ударом опиниться узбережжя мексиканських штатів Мічоакан, Халіско, Коліма та Герреро.

Мексиканський уряд закликав жителів регіонів, яким загрожує негода, та туристів "бути надзвичайно обережними" та виконувати усі розпорядження влади.

Поки що інформації про евакуацію не має.

Як повідомляв УНН, 9 червня ураган пошкодив близько 50 будинків в Герцег-Нові та селищі Каменарі на узбережжі Адріатичного моря в Чорногорії і зруйнував об'єкти інфраструктури.

8 червня серйозний шторм пройшов Словенією після полудня, жителі країни побачили град завбільшки з тенісний м'яч. Найгірша ситуація була на кордоні з Хорватією, у провінції Бела країна.

Нагадаємо, у Франції через сильні зливи розпочалася повінь, у наслідок якої були затоплені дороги, знищені виноградники, пошкоджені приватні будинки. Щонайменше троє людей загинуло.

Українські Національні Новини

Новини Світу