do-likvidatsii-nehody-zalucheno-blyzko-shesty-tysiach-pratsivnykiv-systemy-mvs

До ліквідації негоди залучено близько шести тисяч працівників системи МВС

 • 26785 переглядiв

Близько 6 000 співробітників МВС працюють над ліквідацією наслідків буревію в Україні, вживаючи заходів для мінімізації нещасних випадків та надання допомоги, включаючи пункти обігріву та обладнання.

МВС завчасно готувалися до погіршення погодних умов, тому до боротьби з негодою були готові усі підрозділи. Наразі для ліквідації її наслідків залучено близько 6 тисяч працівників. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі телемарафону, передає УНН.

Наші служби всі були готові і дорожні служби, і ДСНС. Вся система МВС також підключилася до боротьби з негодою. Це і національна гвардія, і прикордонна служба, національна поліція, підрозділ ДСНС. І ми використовували не тільки людський потенціал, а це близько 6 тисяч особового складу приймають участь у ліквідації наслідків негоди, але величезну кількість техніки в тому числі й важкої військової техніки.

- сказав Ігор Клименко.

 Деталі За словами міністра, робота на засніжених дорогах триває і вона дає свої результати.

 Ми досягли того, що кількість дорожно-транспортних пригод, не враховуючи заметілі та з'їзд автомобілей в кювет, мінімізували й не допустили трагічних наслідків", 

- сказав Клименко.

Також загалом по Україні підготовані додаткові 13 мобільних пунктів обігріву, транспорт, генератори, понад 20 теплових котелень, які у випадку необхідності, готові прибути в зазначене місце.

Нагадаємо

На півдні та в центрі України тривають роботи з ліквідації наслідків снігопаду, епіцентр циклону тим часом переміщується на північ. Рух заблоковано на 12 дорогах, а 1638 населених пунктів залишаються знеструмленими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігнат розповів, як негода впливає на дії ворога та роботу ППО

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль та ХАМАС продовжили перемир'я ще на два дні

     • 33861 переглядiв

    У російській тулі вночі безпілотник атакував оборонний завод

     • 35908 переглядiв