ukenru
do-frantsiyi-pribuv-litak-iz-250-evakuyovanimi-z-kitayu-yevropeytsyami

До Франції прибув літак із 250 евакуйованими з Китаю європейцями

 • 17088 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Франція евакуювала 250 людей з Уханю, що став епіцентром коронавірусу. Літак вже приземлився на півдні країни. Близько 65 евакуйованих французів перебуватимуть на карантині, повідомляє УНН із посиланням на DW.

Літак з Уханю з евакуйованими громадянами Франції та інших європейських країн приземлився на військовій базі поблизу Марселя у неділю, 2 лютого. Літаком доправили до 250 людей, з яких близько 65 - французи. Зазначається, що ні у кого з пасажирів не було симптомів коронавірусу.

Усі французи перебуватимуть на карантині в курортному містечку Каррі-ле-Руе або ж у навчальному центрі для пожежників поблизу Екс-ан-Прованса.

Міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан зазначив, що французький літак евакуював громадян 30 країн, вони поїдуть у свої країни. Серед них - громадяни Чехії, Великобританії, Швеції, Бельгії та інших країн.

31 січня французький літак вже евакуював з Уханю близько 180 людей, доправивиши їх на південь Франції. Пасажирів також відправили на двотижневий карантин у курортне селище поблизу Марселя.

На даний момент у Франції зафіксовано шість випадків зараження коронавірусом.

Нагадаємо, з понад 100 осіб, які були доправлені 1 лютого в Німеччину з китайського Уханя у двох виявлено коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу