dnipropetrovshchyna-rosiiany-zavdaly-udariv-po-kryvomu-rohu-ta-nikopolskomu-raionu

Дніпропетровщина: росіяни завдали ударів по Кривому Рогу та Нікопольському району

 • 33113 переглядiв

Росіяни атакували Кривий Ріг та Нікопольський район в Україні, повідомляється про артилерійські та ракетні удари. Внаслідок атак було пошкоджено будівлі та інфраструктуру, але про жертви не повідомлялося.

Двічі впродовж дня росіяни атакували Криворіжжя. Крім того, загарбники били по Нікопольському району. Про наслідки цих обстрілів повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

Вдень свою зброю російська армія спрямувала на Криворіжжя. Вибух там пролунав і ввечері. Наслідки ракетного удару уточняються.

– повідомив Лисак.

Деталі

Інформації про руйнування у Кривому Розі поки немає, однак згідно з інформацією обласної влади, попередньо минулось без жертв та постраждалих.

Не минулось без обстрілів у на Нікопольщині. Відповідно до даних очільник ОВА, під удар загарбників потрапили мешканці Нікополя, Марганць та Червоногригорівської громади.

Росіяни атакували Нікопольщину з важкої артилерії, та застосував по мирних жителях дрони-камікадзе. Через що у районі понівечена гімназія, чотири житлові будинки, три господарські споруди та пошкоджена лінія електропередач. Крім того, горіла покинута будівля. Вогонь рятувальники загасили. Люди залишились неушкоджені.

На інших територіях Дніпропетровщини, згідно з даними Сергія Лисака, день минув спокійно.

Нагадаємо

Ввечері у Кривому Розі пролунав вибух. Як повідомив голова Криворізької РВА Євген Ситниченко, окупанти завдали ракетного удару.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На ековідновлення України піде не менше 20 років - Стрілець

     • 37096 переглядiв