dnipropetrovshchyna-cherez-ataky-rf-shist-liudei-zahynuly-shche-38-poraneni

Дніпропетровщина: через атаки рф шість людей загинули, ще 38 поранені

 • 34717 переглядiв

Внаслідок московської агресії на Дніпропетровщині загинуло 6 мирних жителів, 38 отримали поранення, серед поранених є дитина, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак.

Шість мирних мешканців Дніпропетровщини загинули та ще 38 були травмовані через збройну агресію московитів впродовж доби. Про це повідомив очільник ОВА Сергій Лисак, передає УНН.

За день окупанти вбили 6 мирних людей. По області – 38 постраждалих! Співчуття тим, хто втратив найдорожчих. Одужання всім, хто зазнав травм. Ворог же заслуговує виключно на пекло.

– написав Лисак.

Деталі

За уточненням від ДСНС серед травмованих щонайменше одна дитина.

Очільник влади в області Сергій Лисак розповів, що поки Дніпро та Новомосковськ ліквідували наслідки ракетних атак, Нікопольщина потерпала від артилерійських обстрілів ворога. Загалом в регіоні зафіксували 5 таких ворожих атак.

"За Дніпро, Одесу, Львів та Київ відповідь не забариться": Данілов відреагував на нічну атаку рф по Україні29.12.23, 13:59

Крім того, у четвер росіяни скеровували на районний центр, Мирівську та Марганецьку громади – дрони-камікадзе.

Через ці атаки у Нікополі постраждал троє чоловіків.

Одному – 49, і він госпіталізований. Двом – по 29. Їхній стан задовільний, тож лікуватимуться вдома.

– поточнив Лисак.

Через ці атаки на Нікопольщині збитків зазнали два фермерських господарства. Там побиті складські приміщення і машини. Зачепило й підприємства – комунальне та промислове. 

Крім того зрешечені 11 приватних та один двоповерховий будинок, гуртожиток і 6 господарських споруд. А ще лінії електропередач та сонячні панелі.

У Новомосковську внаслідок влучання ворожих снарядів понівечені 42 хати і освітній заклад.

А у Дніпрі зафіксовані влучання в торгівельний центр, пологовий будинок, житловий сектор та будівлі цивільної інфраструктури.

Нагадаємо

Раніше УНН писав із посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака про те що кількість жертв ранкової ворожої ракетної атаки лише у Дніпрі сягала до шести загиблих та 28 постраждали. Повідомлялось що серед травмованих 1,5-річна дитина. 

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський нагородив оборонців Авдіївки

     • 30756 переглядiв

    Зеленський приїхав до Авдіївки: деталі візиту

     • 30415 переглядiв